Prijs informatie

Wij zijn een van de toonaangevende advocatenkantoren in Sliedrecht. Wij hebben een passie voor het werk dat wij doen. Wij zijn een professioneel kantoor dat weet hoe de problemen te identificeren, goed advies te geven en zaken voor te bereiden. Onze advocaten hebben uitgebreide en specialistische kennis.

Het kantoor is oorspronkelijk opgericht in 1888 en sindsdien zijn wij de lokale gemeenschap van dienst geweest. Sinds die tijd is het kantoor aanzienlijk gegroeid. Wij hebben zes kantoren in de regio en hebben 120 medewerkers in dienst.

Wij bieden juridische diensten aan vanuit kantoren in winkelstraten en ons doel is om cliënten te voorzien van kosteneffectief en efficiënt juridisch advies. Wij streven er altijd naar een kwaliteitsservice te bieden tegen een redelijke prijs en binnen de service houden wij u op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen, zodat u er zeker van kunt zijn dat alles goed voor u is geregeld.

De service die wij bieden is extern erkend en wij zijn in 2017 bekroond als ‘Advocatenkantoor van het jaar’. We leven graag in harmonie en bouwen duurzame banden op met cliënten en andere professionele instanties in de lokale gemeenschap, en helpen iedereen te beschermen en te dienen.

Onze teams bestaan uit ervaren medewerkers en advocaten die beschikken over technische, juridische en lokale kennis die zij gebruiken om problemen die zich voordoen op een professionele en efficiënte manier op te lossen, zodat er voor u gezorgd wordt.

Waar nodig zijn wij in staat om andere professionals aan te bevelen waarmee wij samenwerken, zoals taxateurs of onafhankelijke financiële adviseurs, die allemaal worden vertrouwd.

Als erkenning van onze service aan cliënten hebben wij de Lexecl en CQS accreditaties, uitgegeven door de NovA, toegekend gekregen. Dit houdt in dat ons kantoor en de vastgoedadvocaten een rigoureus auditproces ondergaan dat ervoor zorgt dat we een hoog niveau van cliëntenzorg en kwaliteitscontrole handhaven. We hebben ook een bevoorrechte positie omdat we in de meeste hypotheekverstrekkers in Engeland en Wales zijn opgenomen.