Over VLADV

VLADV is een toonaangevend advocatenkantoor in Sliedrecht, dat tot uw dienst staat, of u nu een bedrijf of particulier bent. Met meer dan 130 jaar ondersteuning en advies aan de lokale gemeenschap beschikken wij over de kennis en expertise om u te helpen met al uw juridische vereisten en bieden wij een uitgebreid scala aan juridische diensten.

Wij zijn er trots op dat wij een professionele maar persoonlijke service kunnen bieden die op u of uw bedrijf is toegesneden, op een probleemloze manier en in een taal die u kunt begrijpen.

Gelijkheid en diversiteit

VLADV zet zich in voor het uitbannen van discriminatie en het bevorderen van gelijkheid en diversiteit in haar eigen beleid, praktijken en procedures, en op de gebieden waarop zij invloed heeft.

Het bedrijf wil iedereen gelijk behandelen en met dezelfde aandacht, hoffelijkheid en respect behandelen, ongeacht geslacht, burgerlijke staat, leeftijd, ras, rasgroep, huidskleur, etnische of nationale afkomst, godsdienst, overtuiging of seksuele geaardheid.

Wij verbinden ons ertoe te voldoen aan het diversiteits- en gelijkheidsbeleid en aan alle antidiscriminatiewetgeving en bijbehorende gedragscodes.

Wij zijn een geaccrediteerd kantoor

Het bevordert een benadering van kwaliteitsbeheer voor de dienstverlening aan cliënten en het runnen van een juridische praktijk. Het biedt een flexibel, ondersteunend managementkader om praktijken te helpen consistente operationele efficiëntie en dienstverlening aan cliënten te ontwikkelen, risico’s effectief te beheren, kosten te verlagen en winstgevendheid te bevorderen.

Nederlandse Orde van Advocaten stelt de vereiste normen op zeven verschillende gebieden: structuur en strategie, financieel beheer, informatiebeheer, personeelsbeheer, risicobeheer, cliëntenzorg, dossier- en casemanagement.