Hoe kiest u een advocaat

Lokale kantoren
U wilt in staat zijn om te gaan en uw advocaat te bezoeken om uw zaak te bespreken in prive. Daarom is het belangrijk dat ze kantoren hebben waar u kunt komen.

Ervaring
Neem een kijkje op de ervaring en kwalificaties van de advocaten. Controleer om te zien of de advocaat is opgenomen in de NovA. Denk goed na over wat voor soort dienst die u nodig hebt, en of u wilt dat uw advocaat om speciale expertise te hebben. Individuele advocaten kunnen ook lid zijn van gespecialiseerde accreditatie regelingen opgezet door de NovA om een aantal juridische onderwerpen te dekken. Om accreditatie te verkrijgen, moeten advocaten aantonen dat ze over aanzienlijke specialistische kennis beschikken.

Vriendelijkheid en klantenservice
Wanneer u een advocaat kiest, zorg er dan voor dat u zich op uw gemak voelt bij hen en dat u een goede verstandhouding heeft. Dit is een van de belangrijkste factoren om te overwegen.

Reputatie
Lees online getuigenissen en vraag om aanbevelingen. Spreken met iemand die ze heeft gebruikt voor dezelfde dienst als u is geweldig om ervoor te zorgen ze hadden een positieve ervaring. U kunt ook vragen uw advocaat of het bedrijf heeft een kwaliteit awards ontvangen om te bewijzen dat ze goede normen van de praktijk in plaats. Als het kantoor heeft ontvangen van de NovA kwaliteit award, zal de NovA in staat zijn om dit te bevestigen, en het kantoor moet NovA logo te tonen op hun website.